2 Aralık 2011 Cuma

Yasal Olarak Eset Nod32 Kullanıcı Adı ve Şifresi Alma

Şüphesiz ki hepimiz bilgisayarımızın arka planında onu yavaşlatmadan, bizi sinirlendirmeden ve de sınırsız olarak "bedava" çalışan bir PC güvenlik yazılımı kullanmak istiyoruz ve Eset Nod32 de bunlardan birisi ama bir eksikle:  Ücretsiz değil...

Malum bu ürünü deneme sürümüyle kullanıp memnun kalanlarımız maddi olanakların yetersizliğinden veya illegal olarak internette lisans kodlarına erişip kullanmak daha kârlı geldiğinden bu ürünü satın almıyor. İşin kötü yanlarından biri, bu tür ürünlerin lisans kodlarını her sene satın alıp yenilemeniz gerekiyor. İkinci kötü yanı da internetten edindiğiniz kodlar ya çalışmıyor ya da birkaç gün sonra "anne attaaa" diyerek geçersizliğini ilan ediyor.

-  Peki yasal yollardan bu ürünü sürekli olarak kullanmak ne kadar mümkün?
+ Pek mümkün efendim! 


Bildiğiniz gibi Eset firmasının internet sitesinden bir ürünü deneme amaçlı (trial) indirip kurduğunuzda size mail olarak 30 Günlük lisans kodu gönderiyor. Orada kullandığınız e-mail adresinizi de veri tabanına kaydediyor ki tekrar deneme sürümü edinmeyin.


Fakat farzedelim ki "Vallahi ilk bir ayda ben pek bir şey anlamadım bu Nod32'den. İyi mi kötü mü karar veremedim" dedik, ki kesin deriz. O zaman bir tüketici olarak kendimize verdiğimiz o mutlak hak ile ikinci bir deneme süresi isteyeceğiz. Hangimizin ikinci, üçüncü, dördüncü ... yirminci e-mail adresi yok ki?

İlk ay bitince ikinci e-mail hesabımızla http://www.eset.eu/download/ess-trial-form adresine uğruyoruz, formu dolduruyoruz ve onlar da bize yeni bir kullanıcı adı ve şifre yolluyorlar. (Normalde bu adrese sitelerinden direkt olarak ulaşamıyorsunuz.)

Böylece yasal olmayan ve her daim patlayan kullanıcı adı ve şifrelerden ve de birçoğunda zararlı kodlar bulunan lisans dağıtan sitelerden, bloglardan uzak durmuş oluyoruz.

Not: Bir süredir Eset web sayfası -sanırım çakallığı fark ederek- değiştirilmiş durumda.
Fakat Hindistan sayfası halen buna devam ediyor.
Buradan gidebilirsiniz: http://www.esetnod32.in/activation/trial/

05-03-2015 = > set sağolsun bunu da patlatmış...
Yılmak yok arkadaşlar, aradım taradım ve size bir tane daha buldum.
Bunda Captcha biraz sıkıntılı yazan rakamı tanımazsa iki kere araya boşluk bırakarak girin.
https://secure.eset.ie/msv/evaluate/evaluate.php

Eset Nod32 kullanıcı adı ve şifre / username & password almak bu kadar kolay.

Arz ederim.

1 yorum:

Konuyla ilgili fikrinizi beyan etmek için lütfen ilgili alanları doldurunuz.