6 Mayıs 2010 Perşembe

Kolpa Haberin Adresi: HT

Hürriyet Gazetesi'nin Ankara eki yerel magazin hayatında bir çığır açtı, bunu kimse inkar edemez. Yok 'bilmem ne üniversitesinde okuyan güzel kızlar Salata'da şöyle eğlendi'li, yok '20. yaşını arkadaşlarıyla şıklık yarıştırarak kutladı'lı dandirik haberlerin bende tiksinti uyandıran tarafı ise bu haberlerin içinde "Cemiyet" kelimesinin sıklıkla geçmesi. "Cemiyetin ünlü simalarından Kurdeşen Hanım", "Cemiyetin renkli ismi Kaşar Hanım" cümleleri beni ölmeden mezara koyup, üzerine bir de kabir azabı çektiriyor dostlarım.

Bunun haricinde ise Haber Türk diye afili bir gazete mevcut ülkemizde, gazeteyi önümüze ekmek arası değil de tabldot olarak sunuyorlar  kendilerince. Lakin haber metinlerini yazan denyolar nedense bildiğimiz okul kantini kıvamında adamlar. Dünkü gazete tam bir bombaydı, cinayet haberlerinde saçma espriler, ölüm haberlerinde türlü komiklikler mevcut idi.

Bugün dünkü kadar performansları yerinde değildi mesela:

Tacizciden 'şişe'li intikam

ANKARA'da bir süredir eniştesi tarafından tacize uğrayan Hatice K. durumu eşine anlattı. Bunun üzerine Taner K. amca çocukları Arif K., Soner K. ve Adem K. ile birlikte bacanağı Saadettin U'yu silah zoruyla kaçırdı. 4 kafadar, Saadettin U.'nun ellerini bağlayıp çırıl çıplak soyarak işkence yaptılar. Bununla da yetinmeyen Taner K., 'Seni rezil edeceğim' dediği bacanağını şişeye oturtarak cep telefonuyla görüntüledi. Olayda bağırsakları parçalanan Saadettin U.'nun şikayeti üzerine 4 kafadar tutuklandı.

                                    Enis YILDIRIM/ANKARA

Kusura bakma Enis Yıldırım ama Allah senin tez zamanda icabına baksın bence. 4 kafadar nasıl bir tabirdir lan? Keşke dünkü gazeteyi saklasaydım da oradaki bombaları da yazabilseydim. Neyse şimdilik cemiyetten haberlerle yetinelim bence:

TIKLAYINCA BÜYÜYOR, ÇOK ACAYİP

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konuyla ilgili fikrinizi beyan etmek için lütfen ilgili alanları doldurunuz.