7 Nisan 2010 Çarşamba

Eşofman (Eşortman/Aşofman) Altı

Aşortman Altı Eşofman'ın kendisi başlı başına çok acayip bir şey zaten, ister halk arasındaki türlü telaffuzları olsun, çizgilisi çizgisizi, ceplisi cepsizi hep dikkatimizi çeker durur. Ama asıl dikkatimin -affedersiniz-* ağzına eden 4 (iki) şey olmuştur:

1- Bellerinde yağ birikintisi oluşmuş hatunların giydiği ve bu birikintileri deyim yerindeyse "pörtleten", dışavurumcu eşofman altı,

2- Yine hatunlarımızın boxer yerine normal pamuklu iç çamışırlarını giyerek, çizgi çizgi, yol yol, "Bakın benim donum var, şurada başlıyor ve şurada bitiyor" diyerek biz erkeklere rehberlik ettikleri eşofman altı,

3- Erkeklerin giydiği, alet edevat ne varsa gözler önüne seren, teşhirci eşofman altı,

4- Son olarak da aslında değinmek bile istemediğim, kıç dediğimiz poponun iki lobunun arasında kalan bölgeye giren eşofman altıdır bunlar.

Hepsini uzun uzadıya anlatmak istemiyorum, lakin tek bir ricam var, ki o da Ankara'da bunlardan birini gördüğünüzde şu numarayı aramanız: 112.

Evet numara 112 Acil'in numarası, zira bunlardan birini Ankara'da gördüğünüzde büyük ihtimalle benim hışmıma uğramalarına ramak kalmıştır dostlar.

1 yorum:

Konuyla ilgili fikrinizi beyan etmek için lütfen ilgili alanları doldurunuz.