28 Mart 2013 Perşembe

Emin

Gözler uzaklara bakıyor, çenenin altındaki el masadan güç alan dirseğin emin duruşuyla kafayı biraz daha yukarı kaldırıyor. Dudaklar gözlerin menzilinde olmayan birisi için belli belirsiz kımıldıyorlar; "Çekmedin mi tatlaam daha yaaa?"

15 Mart 2013 Cuma

Biraz Vaktiniz Var Mıydı?

Hiçbir şeyi yapamayacak kadar vakit kısırı olduğunuz veyahut vaktiniz olsa da yorgunluktan hiçbir şey yapamadığınız oluyor mu sizin de, dostlar? Hayatı bu iki durumla geçip gitmeye başlayan birileri var mı aranızda?

Ha, eğer öyle ise bende bir sıkıntı yok. Hayıflanmayı, bahaneler üretmeyi bırakıp "ot gibi yaşamak" olarak özet geçebileceğim bu hayata alışmaya çalışayım. Yok aranızda böyle olan üç-beş kişiden biri isem ben gidiyorum lan!


Arz ederim!

4 Mart 2013 Pazartesi

Havaalanındaki Kanun Kaçağı: NIVEA'dan yılın şakası!

Bugüne kadar yaptığınız en ağır şaka neydi?

Şöyle bir düşününce, hepimizin şaka yaparken ipin ucunu kaçırdığı anlar olmuştur. Yine de hiç birimiz bu kadar ileri giderken eğlenceli kalmayı başaramamışızdır. NIVEA yeni ürünü Stress Protect deodorant için öyle bir şaka yapmış ki, kurbanlar adeta soğuk soğuk terlemiş!

Bir yolcu havaalanında uçağını beklerken kanun kaçağı olduğuna dair haberler, ilanlar ve anonslarla karşılaşır. Birkaç dakikada etrafını saran stresle “Ne yapacağım?” diye düşünürken oturduğu yerden terlemeye başlar. İşte burada polisler hiç beklenmedik şekilde devreye girer:




Çok kısa sürede 5 milyondan fazla izlenen Stres Testi adındaki bu viral reklamı görünce, TV’deki şaka programlarının Stres Testi yanında sönük kaldığını söylemek mümkün!

Bir bumads advertorial içeriğidir.